Hasznos információk
Oktatóinknak
Hallgatóinknak
Látogatóinknak Középiskolásoknak
Online hosszabbítás
olvasó vonalkódja
jelszó
Online előjegyzés
Könyvtárközi kérés
Kérdezzen! Segítünk...
Híreink
Megosztás:FacebookRSS
Látogató számláló
eddig: 262792
DUE Honlap
NEPTUN
Keresés a honlapon

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Fordítóiroda

Tisztelt Ügyfeleink,

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2017. október 16-17-én (hétfő-kedd) a fordítóiroda szabadság miatt zárva tart. 

 ---OOO---OOO---

A Dunaújvárosi Egyetem fordítóirodája a Semmelweis utca 5. címen lévő Kerpely Antal Kollégium (korábban szülőotthon) 2/b irodájában működik.

Nyitva tartás 
Hétfő – péntek: 12:30 - 16:00
Szombat – vasárnap: ZÁRVA
 

 Elérhetőségek 
 Cím:

2400 Dunaújváros, Semmelweis u. 5. 2/b iroda 

 Telefonszám:25/401-404 
 E-mai: forditas@uniduna.hu
 

A Fordítóiroda kizárólag hivatalos fordítást végez, hiteles fordítást nem! Amennyiben hiteles fordításra van szüksége, forduljon az Országos Fordítási és Fordításhitelesítő Irodához (http://www.offi.hu/).

A fordítóiroda munkatársának nem feladata és nem kötelessége tudni, hogy milyen ügymenethez szükséges hiteles fordítás. Kérjük, mindenképpen érdeklődje meg, elegendő-e a hivatalos fordítás az ügyintézéshez! 

A fordítások nem helyben készülnek, a fordítóiroda munkatársa kizárólag adminisztratív munkát végez (megrendeléseket veszi fel, illetve az elkészült fordításokat adja ki). 

A fordítók kizárólag jól olvasható nyomtatott szöveget fordítanak, kézírásos és/vagy halvány, nem olvasható szöveget nem áll módunkban átvenni! A fordítóiroda munkatársának nem feladata az ügyfelek adminisztratív feladatainak elvégzése (nem gépeli be a fordítandó szöveget, nem intézi az ügyfelek egyéb ügyeit)! 

A fordítók azt a szöveget fordítják, amit kapnak! Nem feladatuk és nincs is hozzá joguk, hogy eldöntsék, mi a lényeges a szövegben! Amennyiben nem a teljes szöveget kívánják lefordíttatni, kérjük, egyértelműen jelöljék a fordíttatni kívánt részt/részeket!

A fordítások 3 munkanap alatt készülnek el. Felárért kérhető sürgős (+50%) vagy expressz (+100%) fordítás is. 2 oldalnál hosszabb terjedelmű szöveg esetében a határidő egyéni tárgyalás alapját képezi!

Fizetni kizárólag készpénzzel, magyar forinttal lehet! 
Kérjük, hogy fizetés és távozás előtt mindenképpen ellenőrizzék az elkészült dokumentumban a személyes adatokat, nincs-e bennük elgépelés! Pénzt visszafizetni nem áll módunkban! 

Köszönjük együttműködésüket és megértésüket!

 

Kapcsolódó dokumentumok: