Hasznos információk
Oktatóinknak
Hallgatóinknak
Látogatóinknak Középiskolásoknak
Online hosszabítás
olvasó vonalkódja
jelszó
Online előjegyzés
Könyvtárközi kérés
Kérdezzen! Segítünk...
Híreink
Megosztás:FacebookRSS
Látogató számláló
eddig: 226676
DF Honlap
NEPTUN
Keresés a honlapon

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Könyvajánló

Huszár Tibor: A magyar szociológia története
2017. április 6. | A magyar szociológia története. A magyar szociológia története. »
Bostrom, Nick: Szuperintelligencia : utak, veszélyek, stratégiák
2017. április 6. | Az emberi agynak vannak olyan tulajdonságai, amelyek az állatokból hiányoznak. Ezeknek köszönhetjük, hogy domináns helyzetben vagyunk. Az állatok erősebb izmokkal vagy hegyesebb karmokkal rendelkeznek, de az agyunk nekünk fejlettebb. »
Arató Krisztina - Koller Boglárka: Képzelt Európa
2017. március 31. | Arató Krisztina és Koller Boglárka kötete bemutatja, hogyan alakult ki a mi Európánk, az a közeg, amelyben az olvasó a mindennapjait éli. »
Zöld András - Szalay Zsuzsa - Csoknyai Tamás: Energiatudatos építészet 2.0
2017. március 31. | 1992-ben jelent meg az Energiatudatos építészet c. könyv. Az első kiadás óta az épületenergetika területén számos változás történt. Ez egyrészt a technikai fejlődésnek tudható be, másrészt pedig az uniós irányelvekkel harmonizált, többször módosított és szigorított nemzeti szabályozásnak. »
Key Figures on Europe 2016
2017. március 7. | Key figures on Europe presents a selection of topical data. »
Fiske, Susan T.: Social beings
2017. február 3. | Social Beings: Core Motives in Social Psychology, 3rd Edition provides psychologists with a cutting-edge approach on evolutionary and cross-cultural psychology. »
Bovée - Thill: Business Communication Today
2017. február 3. | The Ever-Changing Mold of Modern Business Communication Business Communication Today continually demonstrates the inherent connection between recent technological developments and modern business practices. »
Data Science and Big Data Analytics
2017. február 3. | Data Science and Big Data Analytics is about harnessing the power of data for new insights. The book covers the breadth of activities and methods and tools that Data Scientists use. »
Horváth Zoltán: Kézikönyv az Európai Unióról
2017. január 5. | A könyv az EU működését politikai, gazdasági és jogi szempontok alapján egyaránt bemutatja. Közérthető nyelven, részletesen ismerteti az EU intézményi, jogi, döntéshozatali rendszerét, gazdaságpolitikáját és minden szakpolitikájának működését. »
Jónás Katalin:  A C# nyelv és a programozás alapja
2017. január 5. | Vannak, akik úgy gondolják, hogy a programozás a mai világban már elengedhetetlen tudás azok számára, akik az informatika világában kívánnak elhelyezkedni. »