Hasznos információk
Oktatóinknak
Hallgatóinknak
Látogatóinknak Középiskolásoknak
Online hosszabítás
olvasó vonalkódja
jelszó
Online előjegyzés
Könyvtárközi kérés
Kérdezzen! Segítünk...
Híreink
Megosztás:FacebookRSS
Látogató számláló
eddig: 248337
DF Honlap
NEPTUN
Keresés a honlapon

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Könyvajánló

Biztonságpiac évkönyv 2016
2017. július 3. | A kiadvány áttekintést ad a magyarországi civil, vállalati és intézményi biztonságról, a rend- és közrendvédelem legfontosabb fejleményeiről, eredményeiről, kezdeményezéseiről, az informatikai és adatbiztonság helyzetéről. »
A belénk égett múlt : elengedés, megbocsátás, újrakezdés
2017. június 20. | Hogyan éljünk túl egy szakítást, válást, szeretteink halálát? Miként váljunk lelkileg szabaddá? Mit jelent valamit vagy valakit igazán elengedni? »
A kommunikációs kompetencia fejlesztése a különböző korcsoportokban
2017. május 25. | A kilencedik Tudatosság a kommunikációban című országos szakmai-módszertani tanácskozás szerkesztett anyaga. »
Poore, Megan: Hogyan használjuk a közösségi médiát az oktatásban?
2017. május 18. | E könyv célja összegezni mindazt a tudást és tapasztalatot, amely ahhoz szükséges, hogy biztonságosan, hozzáértéssel és kreatívan integráljuk a közösségi médiát az oktatás, tanulás folyamatába. »
Potter, W. James: Médiaműveltség
2017. május 15. | A legtöbben úgy gondoljuk, kellően jártasak vagyunk a médiában. Tudjuk, hogyan férjünk hozzá a médiához, hogy megtaláljuk azt a fajta zenét, játékot, információt, szórakozást, amit akarunk. »
Ruddock, Andy: Ifjúság és média
2017. május 15. | Bárhogy használják a fiatalok a médiát, vagy jelennek meg a fiatalok a médiában, mindenképpen érdemes ezt a témát tanulmányoznunk, mivel megmutatják, hogy a média hogyan strukturálja azon ismereteinket, melyeken keresztül jelentést tulajdonítunk a világnak. »
Dunaújvárosi Járási Foglalkoztatási Stratégia 2017-2020
2017. május 5. | A TOP-6.8.2-15 számú "Helyi foglalkoztatási együttműködések a megyei jogú város területén és a várostérségben" című pályázat zárótanulmánya. »
Huszár Tibor: A magyar szociológia története
2017. április 6. | A magyar szociológia története. A magyar szociológia története. »
Bostrom, Nick: Szuperintelligencia : utak, veszélyek, stratégiák
2017. április 6. | Az emberi agynak vannak olyan tulajdonságai, amelyek az állatokból hiányoznak. Ezeknek köszönhetjük, hogy domináns helyzetben vagyunk. Az állatok erősebb izmokkal vagy hegyesebb karmokkal rendelkeznek, de az agyunk nekünk fejlettebb. »
Arató Krisztina - Koller Boglárka: Képzelt Európa
2017. március 31. | Arató Krisztina és Koller Boglárka kötete bemutatja, hogyan alakult ki a mi Európánk, az a közeg, amelyben az olvasó a mindennapjait éli. »